Nytt tränarpar till Sörhaga HK

Vi kan idag presentera vårt nya tränarpar inför den nya säsongen. Det blir Arvid Spetz och Sebastian Martinez som kommer ta över huvudansvaret i laget.

Arvids senaste säsonger har kantats med skador, men han har alltid varit med kring laget och hjälpt till, nu kliver han in och tar ett större ansvar tillsammans med Sebastian Martinez.

Martinez har precis lagt skorna på hyllan och spelade med oss föregående säsong som ni säkert kommer ihåg, men suget efter handboll finns fortfarande kvar och han väljer att påbörja sin tränarkarriär i Sörhaga HK!

Vi har skrivit ett 1+1 års kontrakt med båda parter och båda skall även gå tränarkursen TS2 under kommande säsong, utifrån det perspektivet kommer vi få två st väldigt bra utbildade ledare och även säkra en bra framtid, både för våra spelare och även tränarna själva.

Klubben är väldigt nöjd med att ha knutit åt sig två profiler som verkligen brinner för detta och de får även chansen att själva sätta sin prägel på laget när vi drar igång igen den 15:e maj. Väl mött då!