Två nyförvärv till Sörhaga HK

Sörhaga HK kan idag presentera sina två första nyförvärv inför säsongen 2017/2018! Det är Linus Eriksson och Ludvig Åstrand, som senast kommer från Div1-spel i HP Alingsås, där de båda haft viktiga roller i laget och kommer tillföra väldigt mycket hos oss.

I Linus Eriksson får vi en V9 med ett väldigt bra skott och genombrott, där han kommer tillföra en extra dimension i vårt anfallsspel som vi saknade lite när vi var i div2. I försvaret kommer Linus även få en stor roll där vi får in mycket längd och vi kommer kunna använda honom som 2:a/3:a under säsongen.

Ludvig Åstrand är en M9 med bra spelförståelse och ett lurigt skott från golvet. Ludde kommer få ett stort ansvar för vårt anfallsspel nästa säsong där han dirregerar spelet på ett bra sätt, han sätter andra i bra lägen och går för det själv i rätt lägen, en allroundspelare som vi kommer ha väldigt stor nytta utav. Även Ludde kommer få en stor roll i vårt försvar nästa säsong, där han inte är rädd för att drar igång ”snacket” bakåt och det är en underskattad egenskap!

Vi säger varmt välkomna till våra första nyförvärv för säsongen och mer kommer de närmsta veckorna!