Betryggande seger i Nolhagahallen

Efter en sur förlust mot Warta senast, så var det dags att sikta in sig på vinnarspåret igen. Inför matchen så visste vi att det skulle bli en halvlurig tillställning, då Café Lillan alltid har ett par ess i rockärmen.

Inledningsvis blev det även så, vi får inte alls till försvarsspelet bakåt, utan det springs väldigt mycket fram och tillbaka, samt att det blir väldigt stora luckor bakom oss när vi ligger så högt upp som vi gjorde. Anallsspelet fungerar precis som det skall och det är egentligen ingen fara på taket där. Lägena kommer så fort vi släpper bollen, men tyvärr är vi lite för ivriga ibland och kan tom åka på ett par kontringar mot oss istället. Efter 12 min så står det fortfarande 8-7 och det är öppna dörrar i båda försvararen, men här bestämmer vi oss för att verkligen stänga till bakåt och kan på de sista 20 min göra 10-3.

Vi går in med en betryggande ledning till halvtidsvilan och vi fick tillslut betalt för att vi springer på allt. Snacket i omklädningsrummet är att vi fortfarande måste fortsätta springa och koncentrerar oss i avsluten, vilket är lättare sagt än gjort när det blir en stor ledning.

Andra halvlek blir en transportsträcka där vi har bra koll på grejerna, visst man kan absolut tycka att vi skall göra mer mål, men det är som sagt väldigt svårt för alla att hålla koncentrationen uppe till 100%. Det viktigaste är ändå att vi får med oss två poäng från matchen och som bonus får vi med oss en bra målskillnad.

Idag så är det en gedigen laginsats som utmärker sig, alla är delaktiga i vinsten och vi kan gå runt på hela laget under matchen.

Stort tack till publiken som tog sig ner och stöttade oss, nu tar vi uppehåll en helg innan vi ställs mot klassiska Kroppskultur hemma den 9:e november, kl 16:15, väl mött då!

Sörhaga HK – Café Lillan HF 36-23 (18-10)

Målskyttar:
Jonathan Östergren 6, Anton Larsson 5, Tui Seebunmee 5, William Damstedt 4, Adam Larsson 4, Kasper Wallouch Lindholm 3, Anton Klingvall 3, Linus Eriksson 3, Emil Johansson 2, Viktor Johansson

Målvakter:
Alexander Axelsson Forsberg 11/23=48% + 0/1 str=0%
Elias Jönsson 7/16=44% + 1/2 str=50%