”Torsk” och Sjöberg klara för SHK

Första träningsveckan är i full gång men vi kan redan nu presentera två stycken nyförvärv till inför den kommande säsongen, det är Oscar ”Torsk” Jansson & Adam Sjöberg!

Båda två kommer senast från Alingsås HK där de spelat i farmarlaget HP Alingsås, med våra tidigare nyförvärv, Kasper, Linus och ”Ludde”.

I Oscar får vi en riktigt snabb och teknisk H9/H6, som verkligen har visat upp sig från sin bästa sida sen han kom till oss, med ett brett register från kanten och bra spelförståelse på 9M. ”Torsk” kommer ursprungligen från Lysekil och har gått på handbollsgymnasiet här i Alingsås, men väljer nu att bo kvar i stan för att spela med Sörhaga, vilket vi tycker är riktigt kul inför vår långsiktiga satsning.

Det andra nyförvärvet är ingen mindre än Adam Sjöberg som spelat i Alingsås HK hela sin uppväxt, som många andra i Sörhaga HK, och väljer nu att gå vidare med sin handbollssatsning hos oss. Även Adam spelar på H9 som ”Torsk” och har även han en väldigt fin teknik. Som många andra spelare från AHK så får vi en väldigt bra skolad handbollsspelare till oss, vilket innebär att tajming, passningar etc sitter.

Båda värvningar gör att vi kan utveckla vårt spel ytterligare den här säsongen, där vi är väldigt bortskämda med att ha två-tre stycken riktigt starka uppställningar som vi kan laborera med.

Vi önskar både ”Torsk” och Adam varm välkomna till Sörhaga HK!

P.S vi har nu sex stycken vänsterhänta i div3, måste nästan vara rekord?