Spelarpresentation Nicolai Fredriksson

Berätta om din handbollsbakgrund?
Jag har spelat handboll sen jag var 9 eller 10 år. Började i Vårgårda och fortsatte vidare i Alingsås när jag var 13 år. Vände hem till Vårgårda när jag var 17 och där har jag spelat i 5 år fram till nu.

Beskriv dig själv som spelare?
Jag spelar på höger-6. Jag är en ganska kvick kontringsspelare men även helt okej i läget.

Hur känns det att börja i Sörhaga HK?
Känns toppen att börja i Sörhaga då det verkar vara ett riktigt gött gäng och att det bara tar 5 minuter med cykel till träningen!

Förväntningar inför säsongen?
Förväntar mig att vi vinner fyran och går direkt upp i trean. Så som det ser ut än så länge tror jag verkligen att vi kommer göra det!

Förebild inom handbollen?
Johan Pettersson har väl alltid varit en idol, mest eftersom att jag spelar på samma position som honom.

Vart ser du dig själv om 10 år?
Om tio år hoppas jag att jag har hus, fru, och barn och allt sånt som man pratar om när man är barn. Handbollsmässigt hoppas jag att jag har fortsatt på något sätt, återstår att se hur mycket kroppen har klarat då.