INFÖR: Sörhaga HK – KFUM IK Ulricehamn

Match: Sörhaga HK – KFUM IK Ulricehamn

Plats: Nolhagahallen

När: Onsdag 23 september 20:30

Domare: Ralf Eriksson & Tommi Härsjö

Nu har vi gått och väntat i snart 6 månader, men nu är det äntligen dags, premiär i division 3! Efter en fruktansvärt lång försäsong så står vi här nu dagen innan premiären och nu finns det inget att skylla på längre, det är nu det är skarpt läge.

Vi börjar mot vår gamla seriekollega KFUM IK Ulricehamn och kommer folk ihåg förra årets hemmamatch så var det den enda matchen vi tappade poäng i. Matchen var väldigt spännande och målsnål, där båda lagen hade svårt att komma till bra lägen och Ulricehamn kunde kvittera på straff när tiden hade gått ut. Det som skiljer från förra året är att vi har fått in 3st nyförvärv i truppen, som samtliga gör sin debut imorgon, och Ulricehamn har fått in ett nytt tränarpar i Victor Skattberg/Robert Pehrson där båda är spelande tränare. Precis som förra säsongen så handlar det väldigt mycket om Ulricehamns M9, Robert Pehrson. Han är väldigt allround i sitt spel, då han kan släppa in till linjen och även är ett skotthot själv.

För vår egen del så har vi en helt skadefri trupp att tillgå och det är verkligen ett ”problem” att ta ut truppen i dagsläget då vi är väldigt många på träningarna. Det är väldigt många spelare som ligger väldigt nära en plats i truppen och det är träningarna som visar vilka som skall bli uttagna till matcherna, det är ett lyxproblem vi har, men räkna med att ni kommer se ett antal olika ansikten i Sörhaga HK den här säsongen!

Nu hoppas vi att alla tar sig ner till Nolhaga för att stötta SHK likabra som förra året och vi hoppas på en lika stor publikfest vid förra årets match mot Ulricehamn, nu kör vi!

Tidigare möten:

Sörhaga HK – KFUM IK Ulricehamn 19-19
KFUM IK Ulricehamn – Sörhaga HK 24-30

Truppen:

Målvakter
12. Alexander Axelsson
16. Marcus Karlsson

Vänstersex
6. Victor Carlsson
8. Thomas Larsen

Mittsex
15. Adam Larsson
17. Eric Augustsson

Högersex
2. Oscar Hernehult
3. Emil Johansson

Niometer
4. Jonathan Svensson
10. Tobias Nilsson
14. Viktor Johansson
18. Patric Jigström
77. Alexander Pettersson
94. Robin Manninen