Vi åker med Vårgårdabuss

Då är det klart med ännu en ny sponsor och det är Vårgårdabuss! När vi åker på våra långa bortamatcher i Värmland tar vi hjälp av Vårgårdabuss och får en chans att endast fokusera på matchen, väldigt glädjande tycker vi.

Vårgårdabuss

Vårgårdabuss är ditt lokala bussbolag, det självklara valet när du bokar din bussresa
Det hela började i blygsam skala 1978 under namnet Södra Härene Bilstation. Ingemar Larsson och Henry Claesson hade då fått ett erbjudande om att köpa en linjebuss för skoltrafik. Det ville de, och tillsammans startade de sin verksamhet. 1986 bytte de namn på bussbolaget till Vårgårdabuss AB.

Under början av 90-talet avreglerades linjetrafiken i Sverige, och linjetrafiken skulle upphandlas genom anbud. För att kunna vara med och konkurrera om stora trafikpaket var Vårgårdabuss med och skapade ett samverkansbolag med flera andra bussbolag i Västsverige. Detta var början på Buss i Väst AB. Genom detta bolag, som varit väldigt framgångsrikt har Vårgårdabuss kört linjetrafik med varierande omfattning sedan dess.

Den 1 maj 2008 tog Vårgårdabuss över Ornungabuss AB, och dess ägare Östen Hallenbert gick in som delägare i Vårgårdabuss.

Vi har idag 50 bussar och 100 anställda, fördelat på våra depåer i Vårgårda, Alingsås, Fristad och Vedum. Vårt mål är inte att bli störst, men vi vill vara det självklara valet, för de som provat oss. Vi klarar hela arrangemang, eller en liten busstur till ett bra pris! Boka bussresan hos oss, ditt lokala bussbolag!