Spelarpresentation Peter Hansson

Idag har vi fyllt på spelarpresentations förrådet igen, så har kommer en färsk spelarpresentation om Peter Hansson!

Berätta om din handbollsbakgrund?
AHK är den enda förening jag representerat under min handbollskarriär. Min främsta merit (om det nu är en merit) inom handbollen är nog att jag suttit på bänken i samtliga divisioner, från division 6 till elitserien. Har kanske aldrig direkt varit ett bollgeni eller talang utan levt på att alltid ge 100%.

Beskriv dig själv som spelare?
Har alltid varit placerad ute på vänsterkanten, med undantag under en säsong då jag placerades på motsatt sida vilket gjort tumskruven riktigt giftig. Eftersom jag bygger mitthandbollsspelande på att inte gilla motståndaren har jag sett till att spela tvåa bakåt då man får smälla på en del!

Hur känns det att börja i Sörhaga HK?
Att börja spela i Sörhaga känns riktigt kul, dock lite ovant att representera en annan förening än AHK. Vad jag har förstått så kommer det bli en bra mix av äldre och yngre spelare med mycket handbollskunnande.

Förväntningar inför säsongen?
Jag har väl insett att jag kommer att få ett bryskt uppvaknande när träningen drar igång på riktigt då jag fortfarande tror att det var igår jag tog ett litet uppehåll från handbollen. Jag hoppas att jag kan hålla ihop några träningar och att jag tillsammans med laget kan skryta om en vinst i Div 4 nästa år!

Förebild inom handbollen?
Jag har inte direkt några förebilder inom handbollen men jag måste nämna två spelare som jag imponerades av när jag var ett par år yngre. Christian Fjellström (hur kan man vara 100% under en hel säsong trots att man bara skjuter insida) och Mats R Larsson (helt magiska knorrar och gigantiska vader).

Vart ser du dig själv om 10 år?
Jag har troligtvis lagt skorna på hyllan och försöker komma ihåg dom bästa åren av min karriär. Förhoppningsvis så är tiden i Sörhaga en del av minnena.