Spelarpresentation Patric Jigström

Då har vi kommit till andra delen av vår spelarpresentation och idag är det ingen mindre än Patric Jigström som presenteras.

Berätta om din handbollsbakgrund?

Min handbollskarriär startade när jag var 5 år gammal i Mölndal. Jäkligt bollrädd första gångerna, men sedan tog karriären fart på riktigt, har spelat nästan hela min karriär i Bollebygds AFF i 92 kullen som vart riktigt bra, bland de bästa i Sverige när vi spelade. Sedan gick jag till Alingsås 2009 tror jag det var, spelade där i ca 1,5 år när jag sedan tog ett uppehåll för att jag var skadad. Sedan dess har jag spelat div 4 handboll.

Beskriv dig själv som spelare?

Jag är en smart handbollsspelare, är blandning av skytt och genombrottspelare, en jävla vinnarskalle rakt igenom, hatar att förlora,
Hur känns det att börja i Sörhaga HK?

Att börja i Sörhaga hk känns riktigt bra, en rolig idé som jag är helt säker på kommer att fungera, man känner ju till många namn som kommer var med som man spelat tidigare med, så jag tror detta kommer bli väldigt intressant! Ett lag att se upp för!

Förväntningar inför säsongen?

Mina förväntningar är enkla, gå upp i 3.an direkt och ha jäkligt skoj på vägen, att ha många på träningarna så vi kan bilda något bra!

Förebild inom handbollen?
Finns många riktigt bra men Stefan Lövgren har alltid varit en komplett handbollsspelare när han spelade, så han får jag väl ändå höja lite mer!

Vart ser du dig själv om tio år?
Om 10 år är jag 32 och säger som Zlatan, jag är som ett vin, jag blir bättre med åren, så förmodligen spelar jag i Sörhaga som etablerat sig högt i Sverige