Spelarpresentation Alexander Axelsson

Berätta din handbollsbakgrund?
Spelat i Alingsås HK i princip hela mitt liv och är väl en av de mest rutinerade i div2-sammahang, tror det blivit 6-7 säsonger i rad där, samt varvat med några matcher i elitserien. Var även ett halvår i Borås i höstas, men gick tillbaka till AHK och HP vid jul.
Annars så har jag spelat med den talangfulla 90-kullen i AHK som nu slås ihop i SHK igen, vilket känns fruktansvärt kul!

Beskriv dig själv som spelare?
Är väl en klassisk lång handbollsmålvakt som självklart inte är smidig överhuvudtaget, men på något sätt lyckas man rädda bollen ändå.

Hur känns det att börja i Sörhaga HK?
Känns väldigt roligt att få ihop det gamla 90-gänget igen och även lära känna/spela med nya spelare. Tror även att detta kommer bli en bra grej för Alingsås som stad, då det finns väldigt många som vill spela handboll även om de kanske inte kan spela i elitlaget!

Förväntningar inför säsongen?
Det finns inte så mycket mer och säga än serieseger. Med den truppen vi har just nu så är förväntingarna skyhöga och vi skall ju göra det bästa för att motsvara dessa också och spela i Div3 nästa säsong!

Förebild inom handbollen?
Får väl säga Peter Gentzel om man skall säga någon, även om jag inte riktigt har en speciell förebild. Blir att man kollar på alla målvakter och tar det bästa från dem och formar något eget.

Vart ser du dig själv om 10 år?
Spelar fortfarande i Sörhaga HK såklart!