Sörhaga HK vs Norrbrink

Ja, i dagens bortamatch mot Önnerediterna handlade mycket av det som producerades i hemmalaget av Norrbrink, som normalt sett även huserar i deras A-lag. Det var väl i sig ingen överraskning förutom att han fick härja alldeles för fritt och att vi inte lyckades få träff på honom.

En lite märklig match där vi i stort sett hela matchen hade ett litet målmässigt försprång trots att vi inte spelade speciellt bra framåt. Men bollarna trillade in och bakåt stod vi hyfsat bra förutom då att Norrbrink hade alldeles för fria tyglar och kunde mer eller mindre på egen hand hålla liv i matchen.

Det kändes dock aldrig säkert då vi allt för ofta tog dåliga avslut och beslut, vilket gjorde att vi inte kunde haka av Önnerediterna riktigt.

Trots det hade vi ledningen med 22-20 med ca 8 min kvar. Då drog vi på oss 2 st utvisningar ganska så tätt varav den sista 2 min innehöll även en straff. Ganska så snabbt var Önnerediterna ikapp till 22-22.

Dock brukar den sista delen av matcherna vara den del som vi brukar hantera bäst. Så blev dock inte fallet idag utan vi fick se oss tilltrycka med 0-6 och förlust med 26-22. Sen det klart rinner det väl iväg ett par extra mål när vi tvingas chansspela lite för att försöka att komma ikapp. Idag lyckades det inte och vi får väl ändå säga med Önnerediternas avslutning och vår egna oförmåga att det ändå kanske var rättvist.

Kvalplatsen har vi dock kvar och vi har allt i egna händer så det är bara att ta nya tag kommande lördag då vi tar emot Fjärås HK kl 16:00.

Varmt välkomna till Nolhaga!

HK ÖNNEREDITERNA – SÖRHAGA HK 26-22 (11-13)

Målskyttar:
Anton Larsson 9 (4), Victor Carlsson 4, Anton Näverstedt 3, Emil Johansson 2, Linus Eriksson, Tui Seebunmee, Viktor Johansson, Adam Larsson

Målvakt:
Alexander Axelsson 16/40=40% 2/4 str=50%