Sörhaga HK väljer Inges Bil

Idag kan vi stolt presentera ett nytt avtal för kommande 2 år och det är inga mindre än Inges Bil som har valt Sörhaga HK. Vi känner att det är väldigt glädjande för oss att få in ännu en ny sponsor såhär tidigt inpå den nya säsongen och det gör att vi kan fortsätta jobba för vårt långsiktiga mål!

Inges Bil

Inges Bil AB är en fullserviceanläggning för Hyundai, Fiat och Izusu. Vi är också auktoriserad Mekonomen Bilverkstad för alla bilmärken. Navet i vår verksamhet är att erbjuda bilar, kringprodukter och verkstadstjänster av högsta kvalitet. Men vi nöjer oss inte med det utan tycker det är lika viktigt att kundbemötandet håller samma höga klass.

HUNDRA PROCENT
När du besöker oss ska du känna att vi gör allt för att förstå och tillgodose dina behov, antingen det gäller bilköp eller ett verkstadsjobb. Hundra procent nöjda kunder är vårt blygsamma mål.
Varmt välkommen till ett lite mer personligt bilföretag!

Affärsidé
Inges Bil AB ska vara Alingsås bästa fullserviceanläggning inom bilförsäljning och verkstadstjänster. Vi ska i alla situationer ha som mål att tillgodose våra kunders behov och önskemål, så att vi uppnår hundra procent nöjda kunder.