Martinez klar för Sörhaga HK

Sörhaga HK gör idag klart med sitt första nyförvärv för säsongen och det är ingen mindre än IK Baltichovs V6 Sebastian Martinez! Det skall tilläggas att vi är muntligt överens och inget är påskrivet i dagsläget, utan vi väntar just nu på papperna.

I Martinez får vi en stark och snabb kantspelare som är bra i läget samt en väldigt bra straffskytt, något som vi kommer få stor nytta utav. Det är just denna spelartypen vi söker till vårt lag, då det passar vårt spelsätt perfekt. I och med den här övergången kan vi stolt säga att vi har ett utav seriens bästa V6-par och det kommer bli väldigt roligt att se vad både Victor och Martinez kan uträtta på sin kant kommande säsong!

Hur känns det att börja i Sörhaga HK?

Det känns spännande, en ny utmaning efter att jag tillhört Baltichov i 5 säsonger. Klubbens organisation och målsättning passar mina förutsättningar perfekt!

Vad tror du om kommande säsong?

Jag vet inte, hur serien ser ut i allmänt är alltid en gåta, sen är det många som säger att Sörhagas bedrift (1 enda förlust på 2 säsonger) inte är så stor pga de lägre divisionerna, det håller jag inte med om, det visar att laget är starkt och alltid vill vinna. Hur det blir i div2 återstår att se, det blir ju större och större utmaning varje säsong, övre halvan är absolut ingen skräll i alla fall!

Första matchen är mot just IK Baltichov, hur är känslorna inför en sån match?

Ja spelschemat kunde väl blivit bättre tajmat, samtidigt som det kan vara skönt att få den avklarad. Jag har många vänner i laget och har tillhört Baltichov i 5 säsonger, så känslosamt kommer det absolut bli, speciellt eftersom bataljen äger rum i Förbohallen!

Namn: Sebastian Martinez
Ålder: 26
Position: V6
Klubbar: IK Sävehof, BK Banér, Kungälvs HK, IK Baltichov
Antal mål förra säsongen: 75 mål på 16 matcher