Plats: Estrad Alingsås

När: Lördag 12:e mars 16:30

Domare: Tommi Härsjö & Thomas Corriere

Dags för sista hemmamatchen för den här säsongen och vi ställs mot Kristinehamn som kommer till Estrad Alingsås med 6 raka vinster och 9 vinster på de senaste 10 matcherna. Det är helt klart ett lag med en riktigt fin form som gästar oss den här gången!

Höstens match slutade hela 35-19 till oss efter 14-10 i halvlek, det skall sägas att detta är en utav de bättre bortamatcherna vi gjort den här säsongen. I andra halvlek så var vårt anfallsspel riktigt vasst och vi fick fin utdelning på vårt omställningsspel.

Nu är det ju en helt ny match och lite andra förutsättningarna, en utav Kristinehamns bästa spelare, Mikael Blom, var nämligen inte med när vi mötte dem borta, men vi räknar med att han är med och spelar mot oss imorgon, så det skall bli kul att se vad han kan uträtta. Vi får även möta en ny målvakt, Henrik Pettersson som är väldigt bra i sina bästa stunder, så det gäller att vi är noggranna i våra avslut imorgon.

Det är just anfallsspelet som vi vill lägga stort fokus imorgon, då det har varit lite knackigt de senaste matcherna. Vi vill hitta tillbaka till det fina spelet vi hade under våren, där vi kan få de riktigt lätta målen vid snabba omställningar och ett bra uppställt anfallsspel. Försvaret har varit bra under hela säsongen, så där förutsätter vi att det fortsätter på inslagen väg. Men det skall framförallt bli väldigt kul att spela imorgon igen, då vi har revansch på oss själva att utkräva efter förlusten senast. Vi skall förbli obesegrade på hemmaplan, med vår publik i ryggen!

Hoppas att ni kommer ner och stöttar oss som ni gjort hela säsongen, för nu är det sista gången, sedan har vi ett uppehåll på ca 6 månader innan det är dags för nästa hemmamatch.