Fyra nya namn klara för Sörhaga HK

De har tränat med oss hela försäsongen och de gjorde sin debut i Sörhagatröjan redan förra helgen i Danmark, men nu skall vi även presentera dem på hemsidan!

Vi kan presentera följande spelare som nu skall bära Sörhagatröjan nästkommande säsong:

Albin Molander (Längst till höger på bilden) – V9/H9 med ett bra skott och bra spelsinne. Bra bakåt för sin unga ålder och har visat på försäsongen att han verkligen vill vara med och fightas om platserna på 9m!

Hampus Carlgren (Mitten till vänster på bilden) – En spelare som kan spela på de flesta positionerna och kan hjälpa laget där det behövs. Med sina fina satsningar så har han visat att han blir ett fint tillskott till truppen kommande säsong.

Linus Bergander (Längst till vänster på bilden) – M9 som har ett bra skott från golvet och bra spelförståelse. Är född 1998, så detta är första seniorsäsongen, talangen finns där och med rätt träning hoppas vi att han kan ta många kliv den här säsongen.

Ludwig Rönnberg (Mitten till höger på bilden) – V9 som kommer ända från Norrland. En bra försvarsspelare och framåt har han bra skottkraft blandat med härliga genombrott, här finns väldigt mycket potential och nu med lite seniorträning hoppas vi att han skall kunna ta ytterligare ett steg i sin utveckling.

Alla förutom Ludwig är alingsåsare från början och har haft sin handbollsfostran i AHK, detta betyder att vi får bra skolade spelare som redan har en bra grund. Nu är det upp till oss att försöka ta vara på dessa spelare och utveckla dem ännu mer.

Vi hälsar dem alla välkomna till Sörhaga HK!