Förlust mot RIK´s farmarlag

Ny seriematch tidigt i veckan stod på programmet, bortamatch mot RIK´s farmarlag var kvällens uppgift. På förhand en tuff bortamatch med många duktiga yngre spelare i motståndarlaget väntade.

Inledningsvis stod vi upp riktigt bra och som vanligt när vi får lite träff så är det bakåt vi bygger det ifrån. Men idag var även anfallsspelet inledningsvis varierat och vi var i ”förarsätet” första 20 min med en eller ett par bollars ledning. Lite onödigt av oss att göra en allt för dålig insats sista 10 min med egentligen ganska så enkla misstag. Dessa utnyttjade våra motståndare till fullo och gick från 8-10 till ledning med 14-11 i paus.

Det fanns dock ingen anledning att inte tro på en vändning i andra halvlek, så vi skulle kriga på. Nu fick inte riktigt den målmässiga kontakten i andra halvleken utan återigen bjöd vi på alldeles för många bortkastade bollar och andra enkla misstag. Sådant spel duger givetvis inte mot ett sådant kvalificerat motstånd vi mötte idag, då förlorar man.

Vi tar nya tag till helgen den 11 februari då vi tar emot Aranäs farmarlag, Fjärås HK, kl 16.00 i Nolhagahallen.
Rosendals IK – Sörhaga HK 28-23 (14-11)

Målskyttar:
Sebastian Martinez 5 (4), Emil Johansson 4, Albin Molander 3, Adam Larsson 3, Patric Jigström 2, Patrik Helsén 2, Tobias Nilsson 2, Simon Marklund 2

Målvakter:
Marcus Karlsson 13/40 = 33% 3/4 str= 75%

Plusligan
+++ Adam Larsson
++ Albin Molander
+ Marcus Karlsson