Ett riktigt bottennapp mot RIK:s farmarlag

På onsdagskvällen gästades vi av RIK:s farmarlag Rosendals IK. Ett gäng hungriga yngre killar som verkligen visade att de vill något med sin handboll, kryddat med rutinerade Tony Heeringson i mål. Man kan väl enkelt sammanfatta 1:a halvlek med: Sörhaga HK – Tony Heeringson 3-15! Ja, det fanns inte mycket att glädjas över om man hade den orangea Sörhagatröjan på sig. Tafatt, sidledsspel, tekniska fel och mängder med brända lägen. Nog för att Heeringsson var duktig i mål, men vissa räddningar behövde han inte ens jobba för, så uselt var det framåt.

I paus fanns inget annat än att glömma första halvlek och spela för egen heder under andra halvlek. Nog blev det lite bättre, men vi inte i närheten av Rosendal ikväll. Vi kan konstatera att vi blev överkörda både fram och baklänges. Visst, vi kan förlora matcher men på det viset vi gjorde det på onsdagskvällen är inte ok. Vi svek oss själva och det vi står för i Sörhaga HK samt Er tappra åskådare som tog Er till Nolhaga denna kväll.

Det enda positiva är att det knappast kan bli sämre än det vi visade denna match, så nu gäller det att blicka framåt och ta nya tag.

Sörhaga HK – Rosendals IK 16-31 (3-15)

Målskyttar:
Sebastian Martinez 7 (3), Adam Larsson 3, Albin Molander 2, Nicolai Fredriksson, Patrik Helsén, Tobias Nilsson, Simon Marklund

Målvakt:
1-39 min Alexander Axelsson 11/29=38% 0/2 str=0%
40-60 min Marcus Karlsson 6/17=35%

Spelarbetyg:
+++
++
+
Inga plus kan delas ut i denna match.