Äntligen!

För snart ett år sedan fick vi i Sörhaga HK det tunga beskedet att vår lagkamrat, #92 Nicolai Fredriksson, drabbats av cancer. Sådana besked gör att man får saker att sättas i perspektiv och fundera på vad som är viktigt här i livet.

Det framgick ganska omgående att Nicolai var tvungen att genomgå ett antal behandlingar och hade en ”tuff resa” framför sig. Nicolai var dock fast besluten om att detta skulle han ”fixa” och vi i laget ställde upp på Nicolais inställning att kämpa för honom på planen och därigenom visa att vi var med honom i kampen mot cancern.

Även vår trogna hemmapublik, olika moståndarlag, sponsorer mfl deltog i denna kamp genom att i samband med hemmamatchen mot Byttorps IF samla in över 40 000 kronor som vi oavkortat kunde skänka till Ung Cancer i Nicolais namn.

Vi kan inte nog tacka Er alla för den insatsen.

Från att inte ha kunnat träna överhuvudtaget och suttit med oss på läktaren på både träning och match, tills därefter vara med på del av träningar och nu till sist fullfölja hela träningar har vi nu glädjen att meddela att #92 Nicolai Fredriksson gör matchdebut i den orangefärgade Sörhagatröjan på söndag borta mot Lysekils HK.

Härligt kämpat Nicolai #fuckcancer, välkommen in på planen i Sörhagatröjan!

/Dina ledare & lagkamrater i Sörhaga HK