Anders Johansson, vår första stödmedlem

Anders Johansson blev vår historiska första stödmedlem och nedan följer en intervju med just Anders.

Hur känns det att bli historisk och bli Sörhaga HKs första stödmedlem?
Känns fantastiskt kul att få vara del i något historiskt som jag tror kommer betyda oerhört mycket för handbollen i Alingsås sedan är det inte utan att man blir lite nostalgisk.

Vad gjorde att du ville bli stödmedlem i Sörhaga HK?
När jag hörde om denna satsning var det ingen tvekan om att jag på något sätt ville stötta . Detta kommer innebära att många fler killar får möjlighet att spela handboll längre upp i åren i Alingsås. Det finns en uppsjö av duktiga killar som är fostrade i AHK men som av olika anledningar slutat, många har till och med nosat på elitlaget, alla vill eller kanske inte kan elit satsa.
Här ges möjligheten för dem att ta upp handbollen igen, sedan har vi de killar som är 17-18 år och inte
når junior eller senior elit, de behöver inte åka till andra orter ex Lerum och Vårgårda för att spela utan här kan man spela och träna med ett A-lag. Dörren att fortsätta spela handboll stängs inte.
Se på fotbollen i Alingsås så många yngre och äldre killar som kan utöva sitt intresse i de olika klubbarna den bredden har för handbollen saknats i stan fram till nu.
Sedan vet man aldrig det kanske finns en och annan late bloomer som kan bli aktuell för provspel i AHK. 🙂

Hur tror du det går kommande säsong för laget?
Man vinner div. 4

Vill du också bli stödmedlem som Anders och många andra? Klicka dig till stödmedlemssidan här för att få mer information hur du går tillväga.

Tack för ert stöd!