Två nya ansikten i Sörhaga HK

Som lovat förra veckan så är det dags att presentera två stycken nyförvärv inför den här säsongen, Jonathan Östergren och Anton Klingvall. Båda kommer från Alingsås HK, där de spenderat senaste säsongen i HP Alingsås och tog dem till division 1.

I Jonathan får vi in en spelskicklig niometare som visade upp sitt fina spel senaste matchen mot Skövde, med en härlig speed och ett bra skytte från halvdistans så blev det en riktigt bra debut som slutade i hela sju mål! Det känns riktigt kul att vi kan bredda kvalitén på niometer ännu mer och vi hoppas att detta skall få ett lyft för alla spelare i laget.

Nästa man att presentera är Anton Klingvall, som är en av två nya vänstersexor i laget. En snabb kontringsspelare, som även visat upp sitt register från kantläget i senaste matchen. Tre mål blev det i debuten och mer hoppas vi att det blir under resten av säsongen!

Vi har fått in två riktigt bra killar i laget och de har kommit in väldigt bra i gruppen, vi hälsar både Anton och Jonathan varmt välkomna till Sörhaga HK!