Sörhaga HK skriver sponsoravtal med Candidator

Vi kan stolt presentera vår nya sponsor och det är Candidator AB som har skrivit på ett 2-års avtal. Candidator går in som en huvudsponsor till Sörhaga HK under de kommande två åren och vi känner oss väldigt stolta över detta.

Candidator AB

Candidator är ett framgångsrikt IT företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden under devisen ”Make IT simple”. Vår strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar.

Vi har vårt huvudkontor i Alingsås, där vi idag förfogar över toppmoderna datahallar som dygnet runt, året om, levererar stabil och effektiv IT-drift. Candidator har sedan starten 1997 visat en stabil och mycket stark tillväxt och har idag c:a 100 anställda och en omsättning på cirka 150 mkr.

Affärsidé
Candidator levererar IT som tjänst till företag och organisationer. Vår kompetens och vårt engagemang ska ge mycket nöjda kunder som i sin tur ger nya kunder.

Vision
Candidator är en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse.

Ledord
Förtroende
Engagemang
Kompetens