Säsongen avslutades med vinst!

Vi skulle åka upp till Guldkroken för att göra vårat jobb och det var precis så det kändes på uppvärmning och inledningen av matchen. Glöden fanns inte riktigt där hos alla.

Inledningen av matchen präglades av dåligt tempo från vår sida samt väldigt dåligt passningsspel, bakåt står vi dock väldigt bra och kan fånga upp Guldkroken väldigt bra i deras satsningar. Detta gör att spelet överlag blir väldigt dåligt, vi får inte något riktigt flyt i vårt tryck som vi annars är så lyckosamma med. Men efter en timeout utav Guldkroken i mitten av 1:a halvlek gör faktiskt så att vi själva kommer igång. Som så många gånger förr så är det nu kontringsspelet som tar över matchen och vi lyckas springa hem sista delen av första halvlek. Med bra tryck i kontringarna som kommer de lätta målen och det är även ett enkelt sätt för oss att driva upp tempot i matchen.

Andra halvlek tar egentligen slut efter ca 10 min känns det som, då blir det ren kontringshandboll från vår sida och knappt ett enda uppställt anfall. Vi trycker på allt medans Guldkroken inte riktigt orkar springa hem och siffrorna rinner iväg.

Spelmässigt gör vi ingen bra match men lyckas ändå vinna med väldigt mycket och det är ett styrkebesked i sig. Marcus gör det väldigt bra i målet, samtidigt som Tobbe tar mycket ansvar framåt och agerar exemplariskt i försvaret som spets i vårt 5-1-försvar. Eric Augustsson skall även han ha en stor eloge för sitt uppoffrande spel idag och kan även räkna in 6 mål på kontot, riktigt starkt gjort!

För vår egen del väntar nu ett spelarmöte på måndag där vi skall lägga upp vår försäsongsträning, sedan väntar ett uppehåll på några veckor innan allt drar igång igen. Nu får vi vänta tills september måndag igen innan det är nästa seriematch, då kommer vi att vara redo för vår debut i division 3, hoppas ni i publiken är det också!

Stort tack för den här säsongen och på återseende nästa säsong!

HK Guldkroken B – Sörhaga HK 15-39 (9-16)

Målskyttar:
Tobias Nilsson 10, Eric Augustsson 6, Patrik Helsén 6, Alexander Axelsson 4 (2), Emil Johansson 4, Thomas Larsen 4, Viktor Johansson 4, Ola Johansson 1

Målvakt:
Marcus Karlsson 19/34 = 56 %

Spelarplus:
+++ Tobias Nilsson
++ Marcus Karlsson
+ Eric Augustsson