Ny träningsmatch mot div 1 motstånd

Ikväll tog vi oss till Skövde för träningsmatch mot kvalificerat motstånd genom att ta oss an HK Country. Laget tränas av forna Skövdetränaren Peter Johansson.

Matchen började i ett ganska högt tempo och vi fick verkligen bekänna färg inledningsvis. Country tog en snabb 4-1 ledning som vi successivt fick börja knapra in. Ju längre halvleken led desto bättre började vi få ordning på spelet. Vi blev alldeles för glesa bakåt och Country kom igenom väl enkelt många gånger. Ändock hängde vi med bra och i halvtid hade vi underläge med 11-13.

Andra halvlek påminde till stor del av första och vi hade Country i målmässigt försprång hel tiden. Vi jobbade på bra men kom inte närmre, än förlust med två bollar 22-24. Oavsett det så gjorde vi en ganska bra match mot bra motstånd. Vi hade ett par dåliga perioder där Country fick göra både alldeles för enkla men även för många mål och det stod oss dyrt.

Nu fick vi ett kvitto på vad som saknas och det skall rättas till på de kommande två veckors träningar, så ska vi kunna vara väl förberedda till seriepremiären.

Vi tackar HK Country för matchen och önskar dom stort lycka till kommande div 1 säsong.

HK COUNTRY – SÖRHAGA HK 24-22 (13-11)