Mittsexa klar för Sörhaga HK

Då är första pusselbiten i nästa års lagbygge klart och det är Adam Larsson som har skrivit på. Adam kommer närmast från Anderstorp, men har haft en jobbig säsong som förstörts av en ryggskada och tyvärr inte kunnat spela så mycket. Dock efter en lång rehab så är han nu tillbaka på planen och kört med oss i 2 veckor. Även om han har varit borta länge så ser man redan nu att Adam kommer bli ett bra tillskott till vår trupp och det är kul att få hem en Alingsåsare som många utav oss redan har spelat med.

Hur känns det att va tillbaka på plan igen efter ett långt skadeuppehåll?

Det känns sjukt kul att vara tillbaka på plan och tillbaka i gamla Nolhaga. Ryggen känns väldigt bra så nu är det bara konditionen som skall toppas!

Hur känns det att börja i Sörhaga?

Det är riktigt kul då man känner nästan alla i laget, men framförallt att det redan är en bra förening som har ett bra spelarmaterial. Så känslan är riktigt positiv.

Vad tror du om nästa säsong?

Jag tror nästa säsong kommer bli riktigt bra om alla lägger ner det lilla extra både på plan och utanför så kommer vi att gå upp till 2an, men det krävs att alla gör det lilla extra.

Vi tackar Adam för den lilla pratstunden och hoppas att det kommer gå bra för både honom och laget denna säsong!

Namn: Adam Larsson
Ålder: 22
Position: Mittsex
Klubbar: Alingsås HK, Borås HK, Anderstorp SK